Thursday, November 11, 2010

Új játékok a sulis angolhoz - New games for school English

Kedves Gyerekek!

Egy néhányan közületek a suliban is tanultok angolul, és segítséget kértetek a gyakorláshoz. Az alább felsorolt játékok, ebben sokat fognak segíteni, de fontos, hogy CSAK abban a sorrendben játsszátok, ahogy leírom.

1. Ezen az oldalon vannak memória játékok, de CSAK a 'Without Words' oszlopban levőkkel gyakoroljatok. Nem szabad a 'With Words' oszlopban levőkkel játszani amíg hallás után meg nem értitek a szavakat.

Ez egy másik oldal, ahol jó kis memória játékok vannak. Itt CSAK a 'Pairs Game' oszlopban levő játékokat válasszátok. Ne játsszátok a 'Picture Game' vagy a 'Word tank,' oszlopokban levő jétékokkal, amíg nem értitek hallás után a szavakat. Ezek a játékok még túlságosan nehezek lennének most.

2. Mielőtt az alábbi játékokkal gyakorolnátok, kérdezzetek meg engem, hogy szabad-e. Ez NAGYON fontos :-)).

Ha már hallás után felismeritek a szavakat, és szeretnétek látni az írott szóképet is, akkor ezen az oldalon lehet a 'With Words' oszlopban levő játékokkal is játszani.

Ezen az oldalon is gyakorolhattok az írott szóképekkel
, de itt CSAK a 'Picture Game' oszlopban levő játékokon keresztül. NE játsszatok a 'Word Tank' oszlopban levő játékokkal, mert ezek most még nagyon nehezek lennének.

De ne felejtsetek el, először engem megkérdezni, hogy "Erika, szabad a második lépésben leírt játékokkal gyakorolni?"

Jó játszást!

Erika


Hello Children,

Some of you asked me for more games to help you practice your English for the lessons you have at school. So in this post I will list a few sites where you can play such games.

It is important that you do them in the following order:

1. First practise the words through these memory games Without Words.

Do not play the games With Words until you are sure you know the meaning of all the words.

Another site where you can play memory is this one. Here play only the Pairs Game. Do not play the Picture Game or the Word tank, until you recognise the meaning of the words through the memory game by listening to them. These would be far too difficult for you now.

2. Before you start playing these games, ask me if you are ready for this. This is VERY important :-))).

If you recognise the meaning of the words by hearing them, and you would like to see the word-picture too, you can practice through these games With Words.

You can also practice using the word-pictures here. On this site use only the Picture Game. Do not play the Word Tank. This is far too difficult for you.

So, don't forget to ask me first, before you go onto the games in Step 2!

Have fun!

Erika

No comments:

Post a Comment